ROVINJ SUB - DIVING CENTER

Course of diving, tours freediving, tours spearfishing

Ronilački centar

Ronilački centar „ROVINJ SUB“ (bivši SCUBA) nalazi se u kupališnoj zoni Valdibora, jednoj od najljepših u Rovinju, svega deset minuta pješice od centra grada. Rovinj Sub raspolaže plažom, molom i pristaništem, te privatnim parkiralištem.
Sve su prostorije centra obnovljene i opremljene kako bi vam pružili maksimalnu udobnost i užitak te upotpunili doživljaj ronjenja.
Našim su gostima na raspolaganju 50 i više ronilačkih boca od 15,12 i 10 litara, 10 kompleta ronilačke opreme, 30 odijela za ronjenje, 20 kompleta za snorkeling i brojnu ostalu opremu. Kapacitet baze za punjenje boca je 1100 l/min s ugrađenim NITROX sustavom za punjenje.
U svrhu prijevoza do ronilačkih destinacija, pored klasičnih brodica za prijevoz ronioca, imamo na raspolaganju također i 8-metarski gumenjak za brze transfere.
Onima koji se prvi put žele probati ronjenje, naši će instruktori rado prenijeti stečeno iskustvo i znanja kroz brojne tečajeve koje organiziramo u centru, od početničkih do naprednih.
U našem ćete centru, pored ronjenja s ARA aparatom, moći dobiti sve potrebne usluge za ronjenje na dah, posebnu opremu i visoko kvalificirano osoblje. Zahvaljujući višegodišnjem međunarodnom agonističkom iskustvu voditelja Centra, organiziramo tečajeve ronjenja na dah svih stupnjeva te isto tako i tečajeve za podvodni ribolov.